CHILI ligt ingeklemd tussen de Grote Oceaan en het Andesgebergte. De hoofdstad is Santiago. Vanwege zijn enorme lengte (4.500 km) kent dit land vele verschillende landschappen en grote klimaatverschillen. Van een woestijnklimaat in het noorden tot een hooggebergteklimaat in het zuiden, met name in de regio Patagonië. Chili staat uiteraard het meest bekend om de Chilipeper, maar ook om zijn wijnen. Daarnaast staat het bekend om zijn vele verschillende landschappen. Dit komt omdat het een lang uitgestrekt land is (4300 km lang) en daardoor in meerdere klimaatzones ligt. Chili heeft meerdere Nationale parken met vooral ongerepte natuur. Eén van die nationale parken is Paaseiland; dit Polynesische eiland in de Grote Oceaan is een van de meest geïsoleerde eilanden ter wereld.  Paaseiland dat maar liefst 3.700 kilometer van de Chileense kust ligt, is vooral bekend door de honderden Moai-beelden.
Diverse Nederlandse reisorganisaties (o.a. Djoser, FOX/ANWB, SNP/ANWB) hebben prachtige groeps- en individuele rondreizen naar Chili en het Paaseiland in hun reisaanbod opgenomen.
CHILI

NL-GESPROKEN ACCOMMODATIES
IN
CHILI

LODGE EL MIRADOR DE GUADAL

Kaart Lodge El Mirador De Guadal - Chili  Lodge El Mirador De Guadal  Lodge El Mirador De Guadal 2  El Mirador De Guadal  El Mirador De Guadal  El Mirador De Guadal - Chili

Bekijk meer foto’s >>

Lodge El Mirador De Guadal ligt op een prachtige locatie in een nog onontdekt stukje Patagonië aan de oever van het azuurblauwe meer General Carrera, tegen een panoramische achtergrond van de Patagonische Bergen. Het biedt 300 meter privéstrand. Het hotel biedt diverse activiteiten aan, zoals wandeltochten, paardrijden, kajakken, raften en boottochten.

Het hotel bestaat uit acht houten huisjes, allemaal voorzien van een slaapkamer, badkamer en een eigen buitenterras. Vanuit de privé-bungalows heeft u een prachtig uitzicht op het meer en de besneeuwde bergtoppen in de omgeving. Het restaurant van Lodge El Mirador De Guadal serveert fijne Patagonische gerechten. Gratis internet.

Nederlandse eigenaar: Stefan Veringa

Pichilemu Surf Hostel
Pichilemu Surf Hostel - Chili

Acc.-type: B&B/ Hostel
Pichilemu (kaart)
Regio: O’Higgins   
Gastenkamers: 7
Ned/Chil. eig: Marcel
Jansen en Natalia Lira

 

Meer info  >>

NL-GESPROKEN
wenst u  een prettig verblijf, wáár ook ter wereld . . .