NL-GESPROKEN // KENYA

NL-GESPROKEN ACCOMMODATIES 
IN 
KENYA

BANANA HOUSE & WELLNESS CENTRE (Lamu Island)

Kaart Banana House - Kenia  Banana House & Wellness Centre - Kenia  Banana House & Wellness Centre - Kenia  Banana House & Wellness Centre - Kenia  Banana House & Wellness Centre - Kenia  Wellness Centre - Kenia

Bekijk meer foto’s >>

Het paradijselijke ‘Banana House & Wellness Centre’ ligt op loopafstand van het strand op het tropische eiland Lamu. Het eiland, uitgeroepen tot werelderfgoed, voor de kust van Kenia is bekend om haar bijzondere architectuur, de azuurblauwe zee, het eindeloze witte zandstrand, de watersportfaciliteiten en de Swahili cultuur die overal zichtbaar en voelbaar is.
 
Het sfeervolle guesthouse is omgeven door een weelderige tuin met palmen, jasmijn, hibiscus en bougainville en heeft uitzicht op de duinen, het water en het dorp. De gastenkamers, variërend in grootte en uitkijkend op de zee, het zwembad of de tuin, zijn geschikt voor singles, stellen, vrienden en gezinnen. Er wordt heerlijk gekookt met alleen maar verse producten; vis en seafood, maar ook veel groente en fruit. Er kan ook vegetarisch of Ayurvedisch worden gekookt.
Gratis WiFi.
Uw Nederlandse gastvrouw verzorgt dagelijks yoga-activiteiten en wellnessbehandelingen.
Aantal kamers: 13
 
Nederlandse eigenaresse: Monika Fauth

Subira House
Subira House - Kenia

Acc.-type: Vakantiehuis
Eiland Lamu (kaart)
Indische Oceaan
Kamers: 6    App.: 1
Ned.-/Zweedse eig.: Paul &
Christina Aarts

 

Meer info  >>

NL-GESPROKEN
wenst u  een prettig verblijf, wáár ook ter wereld . . .