MALEDIVEN

NL-GESPROKEN ACCOMMODATIES
OP DE
MALEDIVEN

AQUAVENTURE MANTA LODGE  (Addu Atoll)

Kaart Aquaventure Manta Lodge - Malediven  Marc Kouwenberg  Aquaventure Manta Lodge - Malediven     

Bekijk meer foto’s >>

De kleinschalige “Aquaventure Manta Lodge” ligt op Maradhoo Island in de Addu Atoll, slechts vijf kilometer van de luchthaven. De Addu Atoll staat bekend om de vele mooie duikplekken bij ongerepte riffen. U kunt er het gehele jaar door mantas spotten.
Maradhoo heeft een weelderige tropische vegetatie en een prachtige strand op circa 50 meter van de Lodge; de meeste wegen zijn onverhard. Fietsverhuur.
De Lodge is een 5* Padi duikcentrum en biedt een groot scala aan dagelijkse duik excursies en cursussen voor zowel de beginners als de ervaren duikers. Vanaf het strand kunt u ook perfect snorkelen.

Aquaventure Manta Lodge heeft acht tweepersoons kamers verspreid over twee verdiepingen. De kamers zijn voorzien van airco en een badkamer met douche.
Verblijf is uitsluitend mogelijk op basis van volpension.
Gratis WiFi.

Nederlandse eigenaar tevens Padi duikinstructeur:  Marc Kouwenberg

SchipholAmsterdam Airport Schiphol
Voorkom files en stress op de dag van vertrek door een hotelovernachting te boeken, dichtbij Amsterdam Airport Schiphol (< 5 km).
De 10 door ons geselecteerde hotels be- schikken over o.a. een restaurant, 24-uurs receptie, flatscreen-tv, WiFi, een shuttle- busservice en parking.
Meer info

Male airport Malé International Airport
Goede hotels voor de laatste nacht voor vertrek, op minder dan 2 kilometer van Malé International Airport.
De 3 door ons geselecteerde hotels be- schikken over o.a. een restaurant, 24-uurs receptie, zwembad, flatscreen-tv, WiFi en een shuttlebusservice.
 
Meer info

NL-GESPROKEN
wenst u  een prettig verblijf, wáár ook ter wereld . . .