HEADER SEYCHELLEN

ACCOMMODATIES OP DE SEYCHELLEN

De Seychellen bestaan uit 115 eilandjes (waarvan 30 bewoond) van graniet en koraal, verspreid over een zeeoppervlak van zo’n 800 miljoen vierkante kilometer in de Indische Oceaan..
Mahé is het grootste en belangrijkste eiland van de Seychellen. Op dit eiland bevindt zich ook de hoofdstad Victoria, de internationale luchthaven, en azuurblauw water, sneeuwwitte zandstranden, strakblauwe luchten en de mooiste natuurgebieden. Het eiland is een eldorado voor duikers.
 
Op de Seychellen bevinden zich geen hotels of andere accommodaties van Nederlandse of Belgische eigenaren.
 
De Nederlandse Elizabeth Fideria en haar Seychelse echtgenoot Gilly zijn eigenaar van het modern en goed uitgerust PADI 5* Star ‘Big Blue Divers Resort’, gelegen aan het strand Beau Vallon Beach op Mahé.
Alle cursussen worden ook in het Nederlands aangeboden.
 
Ondervermelde hotels / guesthouse bevinden zich vlakbij dit Divers Resort.

BEAU BAMBOO  (Mahé Island)

Kaart Beau Bamboo - Seychellen     Bamboo Living room  BEAU BAMBOO (Mahe Island)   BEAU BAMBOO (Mahe Island)   BEAU BAMBOO (Mahe Island)

Bekijk meer foto’s >>

Beau Bamboo is een kleinschalig pension op de Seychellen, direct aan het Beau Vallon strand, in het noorden van het eiland Mahé. Het ligt op ongeveer 20 autominuten rijden van de luchthaven. De hoofdstad Victoria is in ongeveer 10 minuten te bereiken.
Het duikresort van de Nederlandse Elizabeth Fideria ligt op korte loopafstand.
 
Beau Bamboo beschikt over twee appartementen met ruime veranda. De appartementen hebben een tweepersoons slaapkamer, een badkamer met douche en bad, een compleet ingerichte keuken en zijn voorzien van airconditioning.
 
De eigenaren François en Angie spreken Duits en Engels

DIVERS LODGE GUEST HOUSE   (Mahé Island)

Kaart Divers Lodge Guest House - Seychellen  Divers Lodge Guest House  Divers Lodge Guest House  Divers Lodge Guest House  Divers Lodge Guest House  Divers Lodge Guest House

Bekijk meer foto’s >>

 

Eigenaren spreken Frans en Engels

CORAL STRAND SMART CHOICE   (Mahé Island)

Kaart Coral Strand Smart Choice - Seychellen  Coral Strand Smart Choice  Coral Strand Smart Choice  Coral Strand Smart Choice  Coral Strand Smart Choice  Coral Strand Smart Choice

Bekijk meer foto’s >>

Het 4* hotel ‘Coral Beach Smart Choice’ ligt in een baai aan het prachtige zandstrand van Beau Vallon op het eiland Mahí. Het hotel ligt op slechts 15 km van het internationale vliegveld van Mahé en op 5 km van de hoofdstad Victoria.
Vlakbij het hotel is het duikcentrum Big Blue Divers waar de Nederlandse Elizabeth samen met haar man Gily de leiding hebben.
Op loopafstand vindt u autoverhuurbedrijven, supermarkten en andere winkels.

Het hotel beschikt over kamers met airconditioning en badkamer met bad/douche en toilet, twee buitenzwembaden, een spa, een souvenirwinkel en zes restaurants. Gratis WiFi.
Aantal kamers: 110

Personeel spreekt o.a. Duits en Engels

NL-GESPROKEN
wenst u  een prettig verblijf, wáár ook ter wereld . . .