MALEDIVEN

NL-GESPROKEN ACCOMMODATIES
OP DE
MALEDIVEN

AQUAVENTURE MANTA LODGE  (Addu Atoll)

Kaart Aquaventure Manta Lodge - Malediven  Marc Kouwenberg  Aquaventure Manta Lodge - Malediven     

Bekijk meer foto’s >>

De kleinschalige “Aquaventure Manta Lodge” ligt op Maradhoo Island in de Addu Atoll, slechts vijf kilometer van de luchthaven. De Addu Atoll staat bekend om de vele mooie duikplekken bij ongerepte riffen. U kunt er het gehele jaar door mantas spotten.
Maradhoo heeft een weelderige tropische vegetatie en een prachtige strand op circa 50 meter van de Lodge; de meeste wegen zijn onverhard. Fietsverhuur.
De Lodge is een 5* Padi duikcentrum en biedt een groot scala aan dagelijkse duik excursies en cursussen voor zowel de beginners als de ervaren duikers. Vanaf het strand kunt u ook perfect snorkelen.

Aquaventure Manta Lodge heeft acht tweepersoons kamers verspreid over twee verdiepingen. De kamers zijn voorzien van airco en een badkamer met douche.
Verblijf is uitsluitend mogelijk op basis van volpension.
Gratis WiFi.

Nederlandse eigenaar tevens Padi duikinstructeur:  Marc Kouwenberg

AFFILIATE-ADVERTENTIES

(Malediven-gerelateerd)

tuiTUI – Discover your smile
TUI biedt reizen voor alle type reizigers: rondreizen, stedentrips, vakantiehuizen, cruises, wintersport, autovakanties en zonvakanties.
Bestemmingen over de hele wereld, waaronder ook op de Malediven.
 
Meer info
Vliegreizen KrasKRAS REIZEN
Kras Reizen is een van de grootste en betrouwbaarste aanbieders in Nederland en België; ook uw vakantie naar de Malediven wordt tot in de puntjes geregeld.
Aangesloten bij het ANVR, SGR, Calami- teitenfonds en SKTB.
 
Meer info
de-zwerver212-x-116-met-kaderDE ZWERVER WEBSHOP
Zeer compleet online aanbod reisgidsen, land- en wegenkaarten, woordenboeken, taalgidsen, wandelgidsen en reisverhalen. Kortom een walhalla voor de reiziger die zich perfect wil voorbereiden op vakantie of reis naar de Malediven
 
Meer info
FOX / ANWBFOX VERRE REIZEN  (Van ANWB)
FOX REIZEN van ANWB is dé internet- reisorganisatie naar verre bestemmingen, zoals bijvoorbeeld naar de Malediven.
FOX organiseert comfortabele rondreizen met een avontuurlijk karakter. Met verblijf in gerieflijke 3 en 4 sterrenhotels.
 
Meer info
DJOSERDJOSER – met oog voor de wereld
Groepsreizen naar alle hoeken van de wereld, waaronder naar de Malediven. Djoser-reizen hebben een actief, avon- tuurlijk karakter; geschikt voor iedereen die meer wil zien van de locale natuur en cultuur buiten de gebaande paden.
 
Meer info

NL-GESPROKEN
wenst u  een prettig verblijf, wáár ook ter wereld.