VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN (DUBAI)

NL-GESPROKEN ACCOMMODATIES
IN
VERENIGDE ARABISCHE EMIRATEN

DUBAI PARK HYATT

Kaart Dubai Park Hyatt - Dubai    Dubai Park Hyatt - Verenigde Arabische Emiraten  Verenigde Arabische Emiraten  Verenigde Arabische Emiraten  Verenigde Arabische Emiraten  Dubai - Verenigde Arabische Emiraten

Bekijk meer foto’s >>

Het luxueuze, in Arabische stijl gebouwde Park Hyatt Hotel ligt op slechts twee kilometer van de internationale luchthaven van Dubai.
Adembenemend uitzicht over de Creek van Dubai.

Alle moderne kamers hebben een zitruimte, een bureau, minibar, individuele airconditioning en breedbandinternet en zijn voorts voorzien van onder andere badkamers met douche, een vaatwasser, een koelkast en een koffie/theeapparaat.
Het Park Hyatt Dubai beschikt over een 25 meter lang zwembad, vijf uitstekende restaurants en een18-holes golfbaan.
Aantal kamers: 223

Nederlandse sprekend personeel aanwezig.

AFFILIATE-ADVERTENTIES

(Emiraten-gerelateerd)

DJOSERDJOSER – met oog voor de wereld
Groepsreizen naar alle hoeken van de wereld, waaronder naar de  Verenigde Arabische Emiraten. Djoser-reizen hebben een actief, avon- tuurlijk karakter; geschikt voor iedereen die meer wil zien van de locale natuur en cultuur buiten de gebaande paden.
Meer info

tuiTUI – Discover your smile
TUI biedt reizen voor alle type reizigers: rondreizen, stedentrips, vakantiehuizen, cruises, wintersport, autovakanties en zonvakanties. Bestemmingen over de hele wereld, waaronder ook in de Verenigde Arabische Emiraten.
 
Meer info

de-zwerver212-x-116-met-kaderDE ZWERVER WEBSHOP
Zeer compleet online aanbod reisgidsen, land- en wegenkaarten, woordenboeken, taalgidsen, wandelgidsen en reisverhalen. Kortom een walhalla voor de reiziger die zich perfect wil voorbereiden op vakantie of reis naar de Verenigde Arabische Emiraten
Meer info

AIDAstellaKRAS CRUISE
Kras Reizen is een van de grootste en betrouwbaarste aanbieders in Nederland en België; ook uw cruise-vakantie naar Dubai, Muscat en Bahrein wordt tot in de puntjes geregeld.
Aangesloten bij het ANVR, SGR, Calami- teitenfonds en SKTB.
Meer info

NL-GESPROKEN
wenst u  een prettig verblijf, wáár ook ter wereld.