NL-GESPROKEN

==  OVER ONS  ==

Het achtergrondverhaal

BOOKING.COM  . . . . Wie kent niet deze zeer populaire website voor vakantie-gangers en zakenreizigers die op zoek zijn naar overnachtingsmogelijkheden, waar ook ter wereld.  Booking.Com, waarvan het hoofdkantoor gevestigd is in Amsterdam, is al sinds de oprichting door de Twentse student Geert-Jan Bruinsma de onbetwiste wereldleider in online boeken van allerlei soorten accommodaties; van kleine, door families beheerde bed & breakfast’s, pensions en hotelletjes tot zeer luxueuze vijfsterrencomplexen.

Booking.com vermeldt in elke accommodatie-beschrijving ook welke taal men er spreekt.
Erg handig dus voor degene die -om welke redenen dan ook- er de voorkeur aan geeft om in het buitenland te logeren in een hotel, bed & breakfast of ander accommodatie-type, waarvan de gastheer of gastvrouw en/of het personeel (ook) de Nederlandse taal of Vlaams spreekt.

Maar helaas . . . . . . De prachtige website van Booking.com heeft weliswaar een handig en supersnel zoeksysteem met een scala aan selectiecriteria, maar een heel groot minpunt is dat het zoeksysteem geen mogelijkheid biedt om te filteren op ‘Nederlandstalig accommodatiebeheer’.
Gevolg: het zoeken naar en vinden van een Nederlandse accommodatie op de immens grote website van Booking.Com wordt een welhaast onmogelijk klus.

NL-GESPROKEN is in het leven geroepen om u een lange zoektocht te besparen; wij leiden u snel en simpel naar Nederlandstalige accommodaties, wáár ook ter wereld.

NL-GESPROKEN  -toevalligerwijs net als Booking.Com met Twentse roots- heeft op haar website meer dan 1550 Booking.Com-accommodaties waar Nederlands of Vlaams gesproken wordt, overzichtelijk bijéén gebracht.
Zoekt u dus een in het buitenland gevestigde verblijfs-accommodatie, waarvan de gastheer of gastvrouw en/of het personeel (ook) de Nederlandse taal of Vlaams spreekt, ga dan altijd eerst even naar ‘NL-GESPROKEN’. Surf maar eens door onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website; wij loodsen u snel naar NL-accommodaties in het land van uw keuze.

En hebt u een mooie accommodatie gevonden dan kunt u direct en online een reservering plaatsen.
Aan de door ons geboden diensten zijn GEEN KOSTEN verbonden.

P.S.: nog even een aantal belangrijke Booking.Com-voordelen op een rijtje:
*  De laagste prijzen; waar ter wereld of in welke accommodatie u ook verblijft, Booking.com garandeert u de beste prijs;
*  Geen reserveringskosten: Er worden geen reserverings- of administratie- kosten in rekening gebracht. In de meeste gevallen is het zelfs mogelijk om kamers gratis te annuleren;
*  Veilig boeken: Het reserveringssysteem van Booking.com is 100 % veilig; creditcard- en persoonsgegevens worden versleuteld en uw privacy is gegarandeerd;
*  Geverifieerde reviews: recenties en nuttige tips van gasten die bij Booking.com een accommodatie hebben geboekt;
*  Eigen klantenservice: 24/7 beschikbaar om de gasten in de Nederlandse taal te assisteren.

Disclaimer
Alle informatie, logo’s, teksten, foto’s en uitingen in de breedste zin van het woord zijn auteursrechtelijk beschermd. De naam NL-GESROKEN  is handelsnaamrechtelijk beschermd. Het gevoerde logo is als beeldmerk beschermd.
Foto- en tekstm
ateriaal van derden is uitsluitend gebruikt met toestemming van de rechthebbenden en zo mogelijk voorzien van bronvermelding.
Mocht u ondanks alle door ons in acht genomen zorgvuldigheid menen rechten te kunnen ontlenen aan op NL-GESPROKEN gebruikt materiaal, laat ons dat dan zo spoedig mogelijk weten. 

NL-GESPROKEN
wenst u  een prettig verblijf, wáár ook ter wereld . . .