Aragón:

NL-GESPROKEN ACCOMMODATIES 
IN DE REGIO 
ARAGÓN 

CASA GRANDE DE ALBARRACÍN   (Albarracín)

ES - Kaart Casa Grande de Albarracín - Aragon  10673404  9501288  10673387  10673382  10673403

Bekijk meer foto’s >>

In het voormalige adellijke landhuis “La Casa Grande de Albarracín” zijn na een grondige verbouwing een aantal rustieke appartementen gecreëerd. Het ligt 500 meter buiten het oude centrum van Albarracín.
Albarracín stamt uit de middeleeuwen en geldt als één van de mooiste dorpjes van Spanje. Het dorp is sinds 1961 een nationaal monument. In het centrum met smalle, soms steile straatjes, tref je naast de vele bouwwerken uit de tijd van de Moren ook nog enkele musea aan.
Het ligt in een prachtig authentiek gebied dat nog niet door het massatoerisme is ontdekt.
De Sierra de Albarracín is een bergachtige streek met een hoogte tussen 1100 en 1900 meter waar u prachtige wandelingen kunt maken. Het is een gebied voor mensen die van rust en natuur houden of een actieve vakantie willen; het leent zich bij uitstek voor mountainbikers en wielrenners. Racefietsen zijn bij de Casa Grande te huur. Onder leiding van ervaren ruiters kunt u tochten op Spaanse volbloedpaarden maken.
Op korte afstand van uw verblijfplaats zijn veel authentieke dorpjes zoals Alobras, Bezas, Boronchalles, Cella, El Vallecillo en Frías de Albarracín. Belangrijkste toeristische bezienswaardigheid in de provinciale hoofdstad Teruel zijn de talloze gebouwen in mudéjarstijl; dit is een christelijke architectuurkunst- en bouwstijl met sterke Moorse invloeden.
Voor een dagtrip is een bezoek aan de steden Zaragoza en Valencia (ca. 120 autominuten) absoluut de moeite waard.

“La Casa Grande de Albarracín” bestaat uit twee gebouwen, waarin de van alle gemakken voorziene en stijlvol ingerichte appartementen zijn gevestigd, elk geschikt voor twee tot vier personen. Het complex biedt plaats aan maximaal 32 personen.
Vanuit uw appartement hebt u een adembenemend uitzicht op het berglandschap en op Albarracín.
Gratis WiFi. Huisdieren zijn niet toegestaan.
Aantal appartementen:  8

Eigenaren: Wybrand van Ellen en zijn Spaanse echtgenote Amparo

      BOOKING.COM
Accommodaties in Aragón

Hotels
Appartementen
Pensions en hostels

Bed & Breakfasts
Camping / Glampings

Vakantiehuizen en lodges

Bij particulieren
 

Nagenoeg alle eigenaren
en verhuurders spreken
Spaans en Engels

NL-GESPROKEN
wenst u  een prettig verblijf, wáár ook ter wereld . . .