HUELVA

NL-GESPROKEN ACCOMMODATIES
PROVINCIE HUELVA

(Regio Andalusië)

B & B  VALLE DEL ARROYO

Kaart B&B Valle del Arroyo - Huelva  B&B Valle del Arroyo - Huelva  31888862  77481188  77481192  77481230

Bekijk meer foto’s >>

Bed & Breakfast “Valle del Arroyo” ligt nabij het dorpje Cortelazor in het beschermde natuurpark ‘Sierra de Aracena’. Ideale bestemming voor natuurliefhebbers, wandelaars en rustzoekers. De schitterende omgeving heeft vele mogelijkheden. Er is een groot aantal wandelroutes, mountainbike tracks en voor paardenliefhebbers zijn er eindeloze paden over de heuvels. De afstand naar de luchthaven van Sevilla bedraagt 104 km.

De B&B bestaat uit een authentiek landhuis met bijgebouwen, typerend voor het Spaanse Andalusië. De mooie huisjes / gastenkamers zijn sfeervol ingericht en op hoogwaardig niveau afgewerkt; geschikt voor twee personen. De privébadkamer is uitgerust met een douche en toilet. De ecologische zwemvijver is een heerlijke plek om een frisse duik te nemen.
Onbeperkt en gratis gebruik van WiFi.
De accommodatie en omgeving zijn niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar. Huisdieren zijn niet toegestaan .
Aantal kamers/huisjes: 4

Nederlandse eigenaren: Luc Rutten & Johan Berkvens

MOLINO RIO ALÁJAR

Kaart Molino Río Alájar - Provincie Huelva - Andalusie  Molino Río Alájar - Provincie Huelva - Andalusie  Molino Río Alájar - Provincie Huelva - Andalusië  4280329  4280445  4280453

Bekijk meer foto’s >>

“Molino Rio Alájar”, een complex van vrijstaande vakantiehuizen, ligt nabij het eeuwenoude dorpje Alájar in de Zuid Spaanse provincie Huelva in de regio Andalusië.
Het charmante Alájar ligt in het beschermde natuurgebied, het ‘Parque Natural Sierra de Aracena y Picos de Aroche’, dat aan het massatoerisme is ontkomen. Deze streek met weelderig begroeide berghellingen, grazige weiden en witte dorpjes is beroemd om zijn prachtige kastanjewouden en altijd groene eikenbossen. U vindt hier vele oude paden die kriskras door het gebied lopen en soms nog zijn overgebleven uit de Romeinse tijd; zij voeren de wandelaar over uitgestrekte, groenbeboste bergketens en door dunbevolkte dalen, waar wilde zwijnen, adelaars en herten nog in groten getale rondzwerven.
De bruisende hoofdstad van Andalusië, Sevilla, ligt zo dichtbij dat men tijdens het verblijf in de Molino een of meer dagtochtjes naar de stad kan plannen.

De vakantiehuizen verschillen onderling qua grootte en indeling maar ze zijn allemaal smaakvol en comfortabel ingericht. De badkamers zijn voorzien van een vaste wastafel, douche en toilet. Alle huizen zijn voorzien van vloerverwarming, een open haard en beschikken over een DVD en televisie.
Van het zwembad en de tennisbaan kunnen de gasten exclusief gebruik maken.
Aantal vakantiehuizen: 6

Nederlandse eigenaren: Peter Jan Mulder & Monica de Vos

Casa Miel
Casa Miel - Huelva

Acc.-type: Vakantiehuis
Islantilla (kaart)   
Prov. Huelva
Chalet: max. 5 pers.
Ned. eig.: Lia & Misha
 

 

Meer info  >>

BOOKING.COM
Accommodaties in de
provincie Huelva

Hotels (met zwembad)
Appartementen (met zwembad)
Pensions en hostels

Bed & Breakfasts
Resorts
Vakantiehuizen en lodges

Bij particulieren

Nagenoeg alle eigenaren
en verhuurders spreken
Spaans en Engels

NL-GESPROKEN
wenst u  een prettig verblijf, wáár ook ter wereld . . .