Asturië (oftewel Asturias) is een autonome provincie in het noord-westen van Spanje en grenst in het noorden aan de Golf van Biskaje. De belangrijkste steden zijn de pittoreske hoofdstad Oviedo en grootste stad Gijón. De grootste trekpleisters van Asturië zijn de mooie stranden en het prachtige nationale park Picos de Europa met bergtoppen tot 2.648 meter hoog. Het Cantabrisch Gebergte is een geweldige plek voor bergklimmers, wandelaars, skiërs en liefhebbers van grotwandelingen. De meeste stranden van Asturië hebben fijn, schoon zand en worden omringd door steile kliffen. Asturië is ook geliefd bij surfers, het staat bekent als een van de beste surfregio’s in Spanje.
Asturië is goed bereikbaar met de auto; vanaf Bordeaux is het nog ruim 6 uur rijden.

NL-GESPROKEN ACCOMMODATIES
in
ASTURIË

HOTEL LA QUINTA ESENCIA  (Llanes)

ES - Kaart La QuintaEsencia (Asturië)  41009517  41009390  41009389  58745639  19182920

Bekijk meer foto’s >>

Het kleinschalige B&B-Hotel “La QuintaEsencia” ligt op een steenworp afstand van de historische kustplaats Llanes in de regio Asturië in het groene noordwesten van het Iberisch Schiereiland.
Asturië ligt ingeklemd tussen de Atlantische Oceaan (Golf van Biskaje) en de imposante bergketens van de Picos de Europa. Deze vanuit toeristisch oogpunt nog vrij onbekende kuststrook wordt ook wel aangeduid als de Costa Verde.
In het gebied vindt u mooie uitgestrekte stranden, beschutte baaitjes, steile rotskusten, groene valleien, uitgestrekte loofbossen, woeste bergtoppen, meren, grotten en honderden verspreid liggende authentieke boerendorpjes en gehuchten. Bekende steden aan de Costa Verde zijn onder meer Aviles, Gijon, Oviedo, Santander en Bilbao (220 km) met zijn wereldberoemde Guggenheimmuseum.
De QuintaEsencia is een ideale uitvalsbasis om wandel- en fietstochten te maken in de landelijke en bosrijke omgeving. Bij de hotelreceptie kunt u fietsen huren. Ook de rustige stranden en de golfbaan van het populaire badplaatsje Llanes liggen dichtbij.
Het hotelpersoneel kan op verzoek behulpzaam zijn bij het regelen van excursies.

“QuintaEsencia” beschikt over ruime en comfortabele tweepersoons kamers, allen met eigen badkamer, een minibar, flatscreen satelliettelevisie, een safe en een mooi uitzicht op de bergen of de tuin. De kamers op de benedenverdieping hebben een eigen terras met directe toegang tot de tuin. Een extra bed of kinderbed kan worden bijgeplaatst. Het hotel beschikt verder over o.a. een bibliotheek en een bar met open haard.
Gratis toegang tot internet (WFi). Het hotel beschikt niet over een restaurant. Huisdieren zijn niet toegestaan.
Aantal kamers: 10

Eigenaren:  de Vlaming Didier Verhaert en zijn Spaanse partner Susana

Las Casitas de Valles
Las Casitas de Valles - Asturië

Acc.-type: Vakantiehuis
Salas (kaart)
Regio: Asturië 
Vak.huis: 1 (max. 2 pers)
Ned.-/Spaanse eig.: Oscar
& Christina Martinez

 

Meer info  >>

      BOOKING.COM
Accommodaties in Asturie

Hotels
Appartementen
Pensions en hostels

Bed & Breakfasts
Camping / Glampings

Vakantiehuizen en lodges

Bij particulieren
 

Nagenoeg alle eigenaren
en verhuurders spreken
Spaans en Engels

NL-GESPROKEN
wenst u  een prettig verblijf, wáár ook ter wereld . . .